DOSAB Yönetiminden Erkan Aydın`a ziyaret

Güncelleme: 27 Mayıs 2024, Görüntülenme:387

DOSAB Yönetim Kurulu, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Erkan Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski'nin yanısıra, yöneticiler Orhan Tezyaparlar, Erkut Dikici, Kemal Işık, Osman Sönmez, Hasan Moral, Cem Ünal, Celal Kırayoğlu, Haluk Parlamış ve Bölge Müdürü Serhat Şengül de hazır bulundu.

LEVENT ESKİ: İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski, Osmangazi İlçesi'nde tek sanayi bölgesinin DOSAB olduğunun altını çizerek, şunları söyledi: "Göreve yeni seçilen başkanımızı tebrik ediyor ve görev süresinde başarılar diliyoruz. Bizler bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yerel yönetimlerimiz ile işbirliği ve dayanışma içinde olacak ve ortak sorunlarımıza ortak çözümler geliştireceğiz. Gerek toplumsal sosyal sorumluluk projelerimizde gerekse halkımıza ve sanayimize fayda üretecek yatırım ve çalışmalarda birlikte olacağız. Bu konudaki irademizi bir kez daha Osmangazi Belediye Başkanımız Erkan Aydın ile paylaştık.

SAHİPSİZ HAYVANLAR DOĞAL YAŞAM MERKEZİNE KATKI İKİ KATINA ÇIKACAK

DOSAB ile Osmangazi Belediyesi arasında geçmişten günümüze ortak çalışmalar devam ediyor. Örneğin 2009 yılından bu yana DOSAB olarak Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezine aylık düzenli ödemelerle yiyecek katkısı sağlıyoruz. Şu anda aylık 20 bin lira olan bu miktarı Çarşamba günkü genel kurulumuzda 40 bin liraya çıkartacağız.

DOSAB Tır Parkı alanımız Belediyemizden kiralınıp düzenlendi ve bölgemizdeki önemli bir eksiği gidermiş olduk.

Bölgemiz çevresindeki imar ve yapı gelişmeleri ile oluşan sorunları ortak çözümlerle aşacağız.

DOSAB sanayisinin, her ay elektrik faturalarından aktarılan Elektrik Tüketim Vergisi (ETV) ile kiracıların kullandığı veya şahsa ait sanayi parsellerimizin emlak vergilerinden belediyemize aylık 3 milyon lira düzeyinde bir katkı söz konusu.

Yeni dönemde iki kurum arasındaki işbirliğinin daha da artacağına olan inancımız tamdır."

DOSAB Başkanı Levent Eski, en kısa sürede Erkan Aydın'ı DOSAB'da misafir etmek ve proje ve yatırımlarla ilgili ayrıntılı bilgi paylaşımında bulunmak istedikilerini de söyledi.

ERKAN AYDIN: HER ZAMAN BİRLİKTE OLACAĞIZ

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve "İlçemizin tek ve Bursamızın en güçlü sanayi bölgelerinden birisini olan DOSAB'ın yönetici ve sanayicileri olarak sizlerle bir arada olmaktan mutluyum. Bizler bu kurumlarda geçici görevler yapıyoruz. Görev süremiz dolunca bir başka arkadaşımız bayrağı devralacak. Dolayısıyla kurumlar arasında diyalog, işbirliği ortak projelerin kamu yararı doğacak şekilde devamının ve gelişmesinin her zaman yanında olacağız.

Sanayimizin ve ülkemizin gelişimi için elimizden gelen ne varsa hep birlikte yapacağız.

DOSAB ve sanayicileri ile zaten öteden beri birlikteydik. Yeni dönemde de işbirliğimizi hem devam ettirmek hem yeni alanlarda genişletmek için bir araya geleceğiz. İlk fırsatta ben de DOSAB'ı ziyaret edeceğim" dedi.

DOSAB Başkanı Levent Eski, Ossangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'a ziyaretin anısına bir plaket verdi.



dosab yonetim osmangazi bld ziyaret
erkan aydin levent eski